Yaylımlı İlkokulu
Yaylımlı Mahallesi Aşkale/ERZURUM

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, yenilikçi, çok yönlü düşünebilen ,kendini eleştirebilen, insan haklarına saygılı, kendini,insanları ve doğayı seven ,bilimsellikten yana, Türkçe’ yi doğru ve güzel kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek manevi değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayabilen, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Soba

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Lojmanlarda kalınmadığı için tamir ihtiyacı vardır.Lojmanlarda kalmak isteyen öğretmenlerimiz öncelikle geniş çaplı tamir ihtiyacını gidermesi gerekmektedir.

servis yok

İlçe merkezine 12 km il merkezine ise 65 km